Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-08@18:17:23 GMT

همه باهم علیه کرونا نباشیم موفق نمی شویم

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۳۰۸۰

همه باهم علیه کرونا نباشیم موفق نمی شویم

به گزارش صدای ایران، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز (شنبه) در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا ضمن تبریک هفته وحدت با اشاره به جلسه گذشته ستاد ملی کرونا در حضور رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: تشکر می‌کنم از مقام معظم رهبری، ایشان در این جلسه نکات بسیار مهمی را در مورد این بیماری و اقداماتی که ستاد باید انجام دهد و وحدت و انسجام اجتماعی و مراعات اخلاق اسلامی بیان کردند و در هر دو بخش برای ما راهگشا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما امروز در بحث کرونا در مورد مباحث مفصلی بحث کردیم. ما برای اینکه بتوانیم در برابر این بیماری و ویروس موفق شویم همه باید به وظایف خود عمل کنیم.

وی عنوان کرد: دولت به معنای عام کلمه وظایفی دارد، بخش‌های مختلف دولت و بهداشت و درمان هم به عنوان کسی که در میدان این مبارزه است وظایف خاص خودش را دارد و باید انجام دهد. پس بخشی از وظایف به دولت مربوط می‌شود که باید انجام دهد. چه وسایلی که باید تولید شود و چه وسایلی که باید خریداری شود و چه اقدامات دیگری که باید انجام بگیرد. دوم، وظیفه خود مردم است‌. یعنی مردم اگر با تمام توان به صحنه نیایند و همکاری خود را مدنظر قرار ندهند مطمئناً در مقابله با این بیماری موفق نخواهیم بود. مهمترین مسأله این است که مردم کمک و همراهی کنند و دستورالعمل‌های صادر شده را مراعات و اجرا کنند.‌

رئیس‌جمهور بیان کرد: نکته دیگر، بحث تولیدکنندگان نیازمندی‌های جامعه و تأمین کنندگان منابع مالی برای اداره کشور است که باید برای تولید و تأمین منابع مالی در همه زمینه‌ها ازجمله بهداشت و درمان اقدامات لازم انجام گیرد.

روحانی افزود: یکی از مسائل مهمی که در گذشته به عنوان یکی از نقایص داشتیم این بود که مصوبات بسیار مهم و خوبی در اینجا تصویب و ابلاغ می‌شد اما در اجرا یا خوب اجرا نمی‌شد یا دقیق اجرا نمی‌شد و یا اصلاً اجرا نمی‌شد. به همین دلیل مقام معظم رهبری دستور دادند یک قرارگاه عملیاتی که تمام مصوبات را تا اجرای نهایی دنبال کند و آنجایی که نیاز به ضمانت اجرا دارد توسط ضابطین قوه قضائیه یا مأموران بخش نظارتی انجام شود، راه اندازی کنیم. یعنی حالا بحث این است آیا آنچه تصویب شده یا تصویب می‌شود به خوبی انجام شده و می‌شود یا نه؟ آیا با متخلفین در بخش دولتی، مردم یا همه بخش‌های جامعه برخورد می‌شود؟ آیا جریمه می‌شوند؟ چند نفر جریمه شدند، چگونه باید اطلاع رسانی شود به مأموری که جریمه می‌کند؟

روحانی افزود: آیا افرادی که مبتلا شدند حتماً قرنطینه می‌شوند؟ یا نه؟ این مسأله بسیار مهمی است که ما اینها را در همین بخش قرارگاهی کنترل و مراقبت کنیم که فرد مبتلا قرنطینه شده یا نه؟ اقوام نزدیک او تست شدند یا نه؟ این وظیفه ما است که مورد بررسی قرار دهیم. گروه‌های آسیب‌پذیر، سالمندان، بیماران زمینه‌ای چه شرایطی دارند؟ آماری درخصوص میزان مبتلایان و فوت شدگان در کشورهای دیگر و ایران ارائه شد و دیدیم کشورهایی که نسبت به سالمندان خود و بیماران زمینه‌ای کار ویژه ای انجام دادند تعداد مرگ و میرشان پایین است‌. آمار ما نشان می‌دهد ۸۸ درصد فوتی‌های ما سالمندان و بیماران زمینه‌ای بودند.

وی تصریح کرد: در واقع به غیر از انضباط اجتماعی و مسئولیت اجتماعی، اعمال حاکمیت هم باید در کنار آن قرار گیرد. ما نمی‌توانیم تنها به این اکتفا کنیم که جامعه ما انضباط دارد یا مردم ما احساس مسئولیت می‌کنند و دیگر کاری انجام ندهیم. مخصوصاً در ایامی که از دوران ماه محرم و صفر عبور کردیم و بیشتر مراسم عروسی و جشن و سرور اجرا می‌شود این مقررات باید دقیق اجرا شود. اگر کسی می‌خواهد عقد و عروسی بگیرد باید به او پروتکل بدهیم که کجا و با چه تعدادی آن را برگزار کند. کاملاً باید بداند چه کسی باید مراقبت شود، چگونه جریمه شود. آن فردی که دعوت کننده است با فردی که خودش وظیفه خودش را انجام نداده فرق دارد. او در واقع مردم را به جایی دعوت کرده، مهمانی داده و مردم را مبتلا کرده است که باید با همه آنها برخوردهای قاطع صورت گیرد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: یکی از نکات دیگر این بود که باید اطلاعات و زنجیره اطلاعات در کنار یکدیگر قرار گیرد و تکمیل شود. کسی که مبتلا می‌شود و باید قرنطینه شود را چگونه کنترل کنیم. در این زمینه رهگیری لازم است و این رهگیری و مراقبت بر دوش امکاناتی است که وزارت ارتباطات ما دارد. همکاری‌هایی که میان وزارت بهداشت و درمان و وزارت ارتباطات انجام شده است می‌تواند این کار را انجام دهد. در جلسات گذشته تاکید کردیم کسی که قرنطینه می‌شود، باید محله او را یاری کند یعنی یاری محله باید کنار قرنطینه بیاید و نیازمندی‌های آنها را تهیه کند و اینجا است که دستورالعملی برای محله‌ها نیاز داریم که بسیج می‌تواند به میدان بیاید و نقش ارزشمندی ایفا کند.

روحانی گفت: یا باید برای فردی که ۱۵ روز قرنطینه می‌شود و کار فردی‌اش با مشکل مواجه می‌شود یا فردی که از فعالیت بازداشته می‌شود بیمه‌های ویژه ای در نظر گرفت. در مجموع امروز تصمیمات مهمی برای محدودیت نسبت به ۲۵ استان با یک شرایط خاصی گرفتیم. برای ۴۶ شهرستان با شرایط مختلف محدودیت‌های در نظر گرفتیم و در مورد ۴۳ شهرستان قبلی که محدودیت قائل بودیم، محدودیت‌ها را تمدید کردیم و برای ۲۵ مرکز استان تصمیماتی گرفتیم که از چهارشنبه تا جمعه بعد به مدت ۱۰ روز اعمال می‌شود.

وی ادامه داد: برای فعالیت‌های ۳و ۴ که عمدتاً فعالیت‌های آموزشی و محل تجمع است، برای آن ۱۰ روز ممنوع می‌شوند و همه موارد توسط سخنگو تبیین و توضیح داده خواهد شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: روحانی مبارزه با کرونا همه باهم باید انجام انجام دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۳۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان

هیوا لهونیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اعلام برنامه‌های پیش‌بینی شده برای مدیریت مصرف و گذر موفق از پیک بار تابستان سال جاری، اظهار کرد: تابستان امسال با توجه به تدابیر در نظر گرفته شده توسط وزارت نیرو در سطح کشور، مشترکین بخش خانگی و تجاری که در تابستان امسال مصارف برق خود را ۱۵ درصد نسبت به سال قبل کاهش دهند، علاوه بر برخورداری از پاداش صورتحساب‌ها و رایگان شدن قبض برق، از جوایز متنوعی چون ۶۰۰ دستگاه خودرو و لوازم خانگی و غیره برخوردار خواهند شد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به اینکه ناترازی در حوزه تولید و مصرف برق وجود دارد، اظهار داشت: با توجه به شرایط دشوار تأمین برق، لازم است هر اقدامی برای مدیریت پیک بار تابستان با نگاه به تداوم آن در سال‌های پیش‌رو برنامه‌ریزی و اجرا شود و این مهم نیازمند نگرش هدفمند در بخش‌های مختلف است.

لهونیان تصریح کرد: برای اینکه در پیک بار تابستان بتوانیم با مدیریت مصرف به خوبی از اوج بار عبور کنیم نیازمند مشارکت و همکاری مشترکین به‌ویژه در بخش صنعت هستیم و رویکرد شرکت توزیع نیروی برق استان بر این است که با استفاده از نظر صاحبان صنایع و بررسی پیشنهادات آنها با هماهنگی مناسب گذر موفقیت آمیزی از دوران اوج مصرف داشته باشیم.

وی افزود: در دوره زمانی ۱ خرداد الی ۳۱ شهریور و از ساعت ۸ الی ۲۴، صاحبان صنایع باید یک روز در هفته میزان مصرف برق خود را تعدیل کنند و به جای آن در روز جمعه فعالیت داشته باشند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان به مشترکین بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: موضوع بعدی مشترکین بخش کشاورزی و انشعاب پمپاژهای آب و چاه‌های کشاورزی است که با همکاری ۵ ساعت روزانه (از ساعت ۱۲ الی ۱۷ مصرف برق نداشته باشند) بقیه ساعات مصرف برق این دسته مشترکین به صورت رایگان حساب می‌شود و علاوه بر آن مشمول پاداش همکاری خواهند شد.

لهونیان در خصوص مشترکین اداری هم اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی و دولتی حتماً باید در وقت اداری ۳۰ درصد و خارج از وقت اداری ۶۰ درصد کاهش مصرف داشته باشند در غیر این صورت برق آنها قطع خواهد شد.

این مقام مسؤول در پایان خاطر نشان کرد: در خصوص «مولدین خود تأمین» هم برنامه داریم و مشترکینی که مولد برق و یا ژنراتور دارند می‌توانند با مشارکت در این برنامه بخشی از برق خود را تأمین کرده و به کاهش بار شبکه هم کمک کنند و در این راستا مشوق‌هایی برای آنها در نظر گرفته شده است.

کد خبر 6098128

دیگر خبرها

  • چرا باید محصولات اسرائیلی را تحریم کنیم؟/حامی قاتلان نباشیم+ فیلم
  • عملیات پلیس علیه مواد مخدر در کیش
  • ۵۰ برنامه فرهنگی، امدادی و آموزشی در دشتی اجرا می شود
  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند